PRIVATLIVSPOLITIK

Hvis du vælger at dele dine personoplysninger med os, vil vi bruge disse oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

CURAE er af den overbevisning, at beskyttelsen af de personoplysninger, som angives på webstedet af vores kandidater, medarbejdere, forretningsforbindelser og besøgende, er af afgørende betydning. Personoplysningerne håndteres og beskyttes derfor med allerstørste omhu i henhold til de relevante bestemmelser i databeskyttelsesloven.

 

HVEM ER VI?

CURAE (CVR-nummer 33 31 24 74) med adresse på Algade 34C, 4760 Vordingborg er dataansvarlig for de personoplysninger, der behandles (’dataansvarlig’ inden for rammerne af databeskyttelsesloven).

 

TEKNISKE OPLYSNINGER OG COOKIES

Generelt kan vores websted besøges, uden at dine personlige oplysninger gives videre til os.

CURAE benytter ikke cookies og webstatistikker.

 

HVORNÅR INDSAMLER VI PERSONOPLYSNINGER?

Vi indsamler dine oplysninger fra det øjeblik, du indtaster eller angiver dine oplysninger på vores websted, registrerer dig i vores afdeling eller registrerer dig eller bliver registreret på andre måder for at gøre brug af vores tjenester.

 

HVORFOR INDSAMLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi indsamler og behandler dine oplysninger for at kunne udføre vores opgaver, herunder jobplacering, lønudbetaling, lønadministration og personaleledelse.

Overholde gældende love og regler, hvis vi har indgået en ansættelsesaftale el.lign. med dig, herunder men ikke begrænset til, arbejdslovgivning, overenskomstforhold, skatte- og socialpolitisk lovgivning, begrænsning af svindel samt national og international sanktionslovgivning.

 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OM DIG?

Vi behandler de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne levere vores tjenester. Nogle af disse oplysninger er obligatoriske, hvis du skal kunne benytte vores tjenester.  Det kan være hensigtsmæssigt at indsamle yderligere oplysninger for at kunne matche vores tjenester bedre med dine krav og kvalifikationer eller for at imødekomme mere specifikke kundeanmodninger eller forpligtelser. Du er selv ansvarlig for, at de angivne oplysninger er nøjagtige og relevante.

Dette drejer sig mere specifikt om (dokumenter med) personoplysninger, herunder følgende:

Ved registrering:

  • Navn og adresseoplysninger
  • e-mailadresse og andre kontaktoplysninger
  • Fødselsdato
  • curriculum vitae (CV), oplysninger om uddannelse, praktik, arbejdserfaring og sprogkundskaber
  • oplysninger om kurser og uddannelse
  • andre oplysninger som er eller kunne være vigtige i forhold til vurderingen af kandidatens egnethed, som f.eks. referencer.

 

I det øjeblik, hvor du begynder at arbejde for CURAE:

  • CPR-nummer
  • straffeattest og børneattest
  • andre oplysninger i forhold til personale, løn og registrering af fravær
  • vi behandler også data som en del af screeningsprocessen inden ansættelse for vores kunder.

CURAE registrerer kun følsomme personoplysninger, hvis dette er nødvendigt i forhold til at overholde de juridiske forpligtelser, i det omfang at der er givet samtykke til dette, eller hvis det på anden måde er tilladt eller påbudt ved lov. ‘Personfølsomme oplysninger’ henviser til oplysninger om en persons race, religion, biometriske oplysninger, politiske holdninger, helbred, seksuelle praksis, fagforeningsmedlemskab

 

HVEM DELER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER MED?

CURAE kan videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder og underleverandører (f.eks. databehandlere), som udfører opgaver på dennes vegne, leverandører, offentlige myndigheder, pensionsselskaber, arbejdsgiverforeninger og andre forretningsforbindelser og i alle andre tilfælde, hvor vi kan blive pålagt at gøre dette, f.eks. ved dom eller kendelse.

Personoplysninger videregives på baggrund af en legitim interesse, juridisk forpligtelse og/eller for at kunne opfylde kontrakten i overensstemmelse med de formål, som er angivet under afsnittet “Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger?”.

CURAE har truffet de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at de personoplysninger, der videregives, beskyttes mod tab eller ulovlig behandling.

 

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Tidsrummet for opbevaring afhænger af de gældende lovbestemte tidsfrister for opbevaring af data.

Kandidater (hvis du ikke har arbejdet for CURAE endnu)

Dine joboplysninger (CV, arbejdserfaring, uddannelse) er til rådighed 1 måneder efter den sidste kontakt, hvis du ikke har arbejdet for CURAE.

Hvis du arbejder/har arbejdet for CURAE

Dine personoplysninger opbevares i fem regnskabsår efter seneste ansættelsesdato.

Visse personoplysninger er til rådighed for CURAE i et længere tidsrum, f.eks. til brug i forbindelse med klager eller skattemæssige forpligtelser.

 

PERSONOPLYSNINGER VEDRØRENDE FORRETNINGSFORBINDELSER

CURAE behandler personoplysninger for relevante personer, der arbejder for virksomheder, vi samarbejder med for at kunne (1) give tilbud på og/eller levere oplysninger om vores tjenester og andre aktiviteter, og (2) anmode om og gennemgå tilbud og oplysninger om tjenester og produkter til CURAE og (3) opretholde en forretningsforbindelse og (4) indgå aftaler om og administrere ordrer.

Vi behandler personoplysninger for forretningsforbindelser, herunder navne, kontaktoplysninger og kontaktpersonernes stillinger.

CURAE kan videregive personoplysninger fra forretningsforbindelser, hvis dette er nødvendigt for at kunne realisere målsætningerne for forretningsforbindelsen eller for formålet med jobplaceringen/opgaven. Disse oplysninger kan videregives til samarbejdspartnere og underleverandører (f.eks. databehandlere), som leverer tjenester på vegne af CURAE, samt i alle andre tilfælde, hvor CURAE måtte være pålagt at gøre dette ved dom eller kendelse. CURAE har truffet de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at alle de personoplysninger, der videregives, beskyttes korrekt mod tab eller ulovlig behandling.

 

DINE RETTIGHEDER

I henhold til databeskyttelsesloven, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger CURAE behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, CURAE har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger CURAE har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter CURAE alle oplysninger, som CURAE ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Du har ret til ”data portabilitet” og få dine oplysninger levereret i et læsbart format
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre CURAE efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan ved skriftlig anmodning til CURAE enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Det kræver blot du kan legitimere dig.

Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e- mailadresse.

Du kan også kontakte CURAE, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Anmodningen fremsendes til:

CURAE A/S
Algade 34C
4760 Vordingobrg
Att.: Persondataansvarlig

CURAE vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mailadresse.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger CURAE, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

CURAE kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

 

 

 

SIKKERHED

CURAE vil sikre og beskytte dine personoplysninger mod tab eller ulovlig brug. Vi gør dette på baggrund af fysiske, administrative, organisationsmæssige og tekniske sikkerhedsforanstaltninger.

CURAE beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn på de systemer, hvor det er påkrævet.

For at undgå datatab tager CURAE løbende back up af vores datasæt.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil CURAE underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

CURAE sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Udover CURAE interne systemer benytter vi os af eksterne leverandører af IT-services Vi har databehandleraftaler med alle relevante eksterne leverandører.

 

KONTAKT, SPØRGSMÅL, KOMMENTARER, KLAGER ELLER (MISTANKE OM) DATALÆKAGER

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager i forhold til CURAE beskyttelse af dine personoplysninger, bedes du kontakte os skriftligt eller via e-mail på curae@curae.dk eller CURAE, Algade 34C, 4760 Vordingborg. Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

 

ÆNDRINGER

Af forskellige årsager kan CURAE til enhver tid vælge at foretage ændringer af eller tilføjelser til denne erklæring om personoplysninger.  Den nyeste erklæring om personlige oplysninger kan til enhver tid læses på CURAE´ websted. Denne version er udarbejdet primo november 2018.